Ilcsi – Naravna kozmetika

Ilcsi je znana naravna kozmetika, Ilcsi ve, kaj je naravna lepota.

Izdelki Ilcsi so narejeni iz organskih sestavin, kot produkt narave in po načelih kozmetičnih standardov:

  • brez parabenov,                                                         
  • brez parafinskega olja
  • brez vazelina
  • brez toksičnih elementov
  • brez živalskih glicerinov
  • brez umetnih barvil
  • niso testirani na živalih

Uporabi naravno izbiro, izberi Ilcsi kozmetiko


Obišči svet starih običajev, kjer nastaja organska kozmetika z izbranimi in ročno pridelanimi sestavinami, vse od leta 1958.

Madžarska – dežela, obdarjena z rodovitno zemljo, kar je znano za karpatsko nižino, kjer se iz tal izvabi termalna voda, bogata z minerali.

Dežela vzhodne Evrope, z dolgo zgodovino uporabe lastnih sestavin za zdravljenje raznih bolezni. Suho podnebje, obilje sonca in kakovostna zemlja, dokazujejo vsebnost visoko koncentriranih aktivnih sestavin. Iz teh sestavin je gospa Ilcsi Molnar, poznana kot 'Teta Ilcsi', oblikovala obrazno nego z organskimi izdelki, vse od poznih 50-ih let naprej. Verjame, kar jo je naučila njena babica, ki je bila tudi zeliščarka, da vse kar potrebujemo za osnovno nego in lepoto kože, raste v naravi okrog nas.

Iz te dediščine so nastali naravni izdelki, narejeni v svežnju iz organsko  pridelanih in ročno izbranih zelišč, rastlin in zelenjave, ki vsebujejo najvišjo raven naravnih aktivnih sestavin. Po petdesetih letih prakse, učenja in obsežnega raziskovanja teh učinkovitih, naravnih sestavin se kažejo zdravilni in lepotni efekti kot rezultat v brezhibni, enakomerni in sijoči koži.

Leta 1984 sta gospa Ilcsi in njen sin Ferenc Molnar ustanovila Ilcsi Beautifying Herbs. Njun napredek je bila nagrada, dobljena leta 1999, s strani države Madžarske in Merit Cross.

Na trgu so začeli z 28-imi izdelki in se do danes zavihteli na 150 izdelkov. Navzoči so v več kot 40-ih državah, kjer so  razvili tudi svojo metodo dela.

Posebnost naravne profesionalne kozmetike Ilcsi je v njeni sestavi.  Zanjo je značilna visoka vsebnost zelišč, edinstvena spojina visoko koncentriranih aktivnih elementov. To jo opredeli za naravno kozmetiko in je zaslužna za vrsto nagrad doma in v tujini. Ob naraščanju svojih izdelkov si je pridobila klasifikacijo certifikata BDIH.

S ponosom lahko rečemo, je Ilcsi Beautifying Herbs Ltd. od leta 2010 šestkrat zaporedoma osvojila nagrado najbolje prodajanih izdelkov.

 

FILOZOFIJA ORGANSKE NEGE KOŽE

Narava ima vse kar potrebujemo za vsakodnevno nego – to je bila filozofija Gospe Ilcsi, ko je začela ustvarjati izdelke in za Ilcsi organsko nego kože še vedno ostaja ista filozofija. Sestavine sadja in zelišč so izbrani in obdelani na edinstven način, da obdržijo glavno vrednost pomembnih aktivnih sestavin. Ker s tem načinom lahko hitro dosežemo globok in bogat učinek penetracije naših izdelkov, kot tudi krasnih barv in vonjav. Uporablja se ročna metoda pridobivanja ekstraktov, katera obdržijo veliko koncentracijo in polnost zeliščnih sestavin. Vsak Ilcsi proizvod je poln vitaminov, sadnih kislin, bioflavonoidov in ostalih aktivnih sestavin, ki zdravijo, negujejo, lepšajo in obnavljajo kožo od znotraj. Takoj lahko opazimo razliko med Ilcsi in drugimi negovalnimi linijami. Ker si pri Ilcsi prizadevajo, da naravne sestavine obdržijo svojo vrednost in ker ne vsebujejo umetnih sestavin, se opazi razlika v barvi, občutku in vonju.          

 

CELOTNA LINIJA POSEBNIH IZDELKOV ZA NEGO KOŽE – Z ILCSI KOZMETIKO BREZ KOŽNIH PROBLEMOV

Problemi, ki nastajajo na kožah, so nekaj običajnega v današnjem času. S pomočjo narave odkrivamo rešitve za zdravljenje vseh vrst kožnih težav. Na izbiro je obsežna linija izdelkov za nego obraza glede na potrebe in pogoje. Za katerokoli rešitev, kot je poškodovana koža od sonca, močno izsušena koža, prezgodnje staranje kože, gube, akne, rozacea, ali preprosto negovati kožo na naraven organski način, je Ilcsi prava izbira.

Izkusi nekaj novega po starih, izkušenih, naravno organskih metodah.

 

TRADICIJA IN MODERNIZACIJA

V podjetju Ilcsi se zavzemajo za tradicionalen način dela, ki ga oblikuje zanesljivost in izvrstnost kakovostnih sestavin. Večina rastlin zraste na njihovih lastnih vrtovih.  Njihovo zbiranje, nabiranje, priprava poteka ročno. Za končni izdelek pa so odgovorni  računalniško vodeni avtomatski mešalniki.

 

KREATIVNOST DELA

Z Ilcsi izdelki je delo v kozmetičnem salonu zelo kreativno. Tretmaji se izvajajo glede na potrebe in tip kože vsake stranke. Pri negi kože z Ilcsi kozmetiko, so tretmaji lahko točno določeni. Z malo ustvarjalnosti pa se nega kože, lahko izvede tudi čisto po navdihu.

 

BISTVO V SRCU NARAVE

Ilcsi daje velik poudarek na zaščito naravnih dragocenosti in okolja. V tem duhu je prilagojena tudi embalaža izdekov. Posodice imajo dvojno zaščito (so iz 13-17% plastike in ne vsebujejo BPA sestavin), ne samo zaradi zunanjega izgleda ampak predvsem zaradi recikliranja.

 

ORGANSKA KOZMETIKA ILCSI SE UPORABLJA V 45 DRŽAVAH IN SE LETNO PRODA 600.000 PROIZVODOV V 12.000-ih SPA-jih PO SVETU

VEČ KOT 150 ORGANSKIH IZDELKOV ZA NARAVNO NEGO KOŽEZa več informacij se obrnite na:

Kozmetični salon Nika
Ljubljanska cesta 19a
1241 Kamnik

Tel.: 01 831 63 12
Gsm: 031 658 765

Email: info@ilcsi.si