Probiotic Serum – probiotični serum

Probiotic Serum – probiotični serum

Več slik

  • Probiotic Serum – probiotični serum

Hiter pregled

Probiotični serum regenerira, pomirja in matira kožo. Vlaži kožo na površini in v globjih plasteh. Primeren je za kožo s povečanim delovanjem lojnic. Pri aknah, razvitih kot posledica hormonskih sprememb, kot posledica slabih prehranjevalnih navad ali motnje v delovanju notranjih organov.
Probiotični serum regenerira, pomirja in matira kožo. Vlaži kožo na površini in v globjih plasteh. Primeren je za kožo s povečanim delovanjem lojnic. Pri aknah, razvitih kot posledica hormonskih sprememb, kot posledica slabih prehranjevalnih navad ali motnje v delovanju notranjih organov. Glavne sestavine: probiotiki, bezgovi cvetovi, črni ribez, hialuronska kislina, morske alge, resveratrol, tokoferol in Vitamin F. Delovanje: Probiotiki podpirajo kakovost procesa prenove kože, kar je ključnega pomena za ohranitev zdrave kože. Z redno uporabo seruma, se normalizira delovanje lojnic, koža postane navlažena, mehka in brez mastega izgleda.
Delovanje: Probiotiki podpirajo kakovost procesa prenove kože, kar je ključnega pomena za ohranitev zdrave kože. Z redno uporabo seruma, se normalizira delovanje lojnic, koža postane navlažena, mehka in brez mastega izgleda.