NARAVNI DEODORANT, 50ml

Naravni deodorant

Več slik

  • Naravni deodorant

Hiter pregled

Z nanosom naravnega deodoranta ostaja koža sveža čez cel dan. Primeren je za vsako kožo, tako za ženske kot za moške.

Tip kože: Z nanosom naravnega deodoranta ostaja koža sveža čez cel dan. Primeren je za vsako kožo, tako za ženske kot za moške.

Učinki: Prekrije neprijetne vonjave .

Organske sestavine: olje tangerine in limonske trave, korenina navadne milnice, aloe.

Uporaba: nanaša se na očiščeno in suho kožo. Samo za zunanjo uporabo.

Organske sestavine olja tangerine, limonske trave in aloe, delujejo antibakterijsko, imajo dezinfekcijski učinek, hkrati pa nevtralizirajo telesni vonj. Z zavedanjem o pomembnosti telesnega potenja kot naravnega procesa, zagotovimo zaščito brez zapiranja por. Tako se toksini odstranijo s potenjem, brez neprijetnih vonjav. Večina antiperspirantov, ki so na voljo, zadržujejo v telesu toksine in s tem preprečijo potenje. Potenje pa je pomembno, toksini se morajo odstraniti iz telesa. Če se zaustavi naravna pot toksinov, se le ti zagozdijo v limfnih žlezah pod pazduho. To je lahko glavni krivec za razvoj raka na prsih.

Prvih nekaj dni uporabe naravnega deodoranta, se lahko intenziteta potenja poveča, zaradi spodbude drenažnega učinka limfnega sistema. Prvi teden se lahko Naravni deodorant nanaša po potrebi, tudi večkrat na dan. Kasneje se stanje normalizira oziroma izboljša, saj k temu pripomorejo sestavine v izdelku.

 

Za več informacij se lahko oglasite v ILCSI salonih >>>


Kozmetični salon Nika
Ljubljanska cesta 19a
1241 Kamnik

Tel.: 01 831 63 12
Gsm: 031 658 765

Email: info@ilcsi.si

Prekrije neprijetne vonjave .
olje tangerine in limonske trave, korenina navadne milnice, aloe.