Čistilna mleka, toniki

ČISTILNA MLEKA, GELI
Čiščenje obraza je ključni korak vsakodnevni negi kože. Ni pomembno samo za tiste, ki uporabljajo make-up, tudi onesnažen zrak in nastanek sebuma na koži, so vzroki, da se kožo na obrazu očisti, predvsem ob koncu dneva. Ilcsi čistilni izdelki vsebujejo tudi olja, zatorej se umazanija in make-up temeljito odstranijo.

TONIKI
Ilcsi toniki, bogati v vrednosti zeliščnih fluidov, osvežijo in tonizirajo kožo in jo pripravijo na nadaljnjo nego. V salonu se toniki uporabljajo za osvežitev kože na obrazu in telesu, za ožanje por in za izboljšanje čvrstosti kože. Prav tako se priporočajo tudi strankam za vsakodnevno uporabo. Ne samo zvečer, tudi zjutraj se uporabljajo, da odstranijo nastali sebum in potne delce iz površine kože, ki se izločajo čez noč. Redna uporaba tonikov izboljša krvno cirkulacijo, kar pripomore k vedrejšemu izgledu.

ČISTILNI KONCENTRATI
Neprimerna nega kože z raznimi drugimi čistilnimi geli, kopelmi, tanjša povrhnjico kože (stratum corneum) in jo izsušuje. Taka koža je zaprta, neočiščena in ne absorbira ostalih proizvodov. Čistilni koncentrati, pridelani iz Ilcsi rastlin, mehčajo in raztopijo keratinske celice, preprečijo tanjšanje kože in omogočijo, da se koža sama lepo očisti in da je pripravljena za nadaljnjo nego. Ilcsi čistilni koncentrati so priporočljivi za vsakodnevno nego. Nega doma je s tem še bolj učinkovita.